• Halgård Skole

- Trivsel, læring og fællesskab

Halgård Skoles Facebook

Opstart af førskolegruppe

I dag bød vi velkommen til alle vores nye førskolebørn

Nyhed billede
Efter rundstykker og tjek ind, så mødtes børnene i de tre grupper, hvor der var praktiske informationer og velkomst inden vi sagde farvel til forældrene.
    Jens Jakob Jacobsen den 19-05-2017
    Nye bøger maj (2) 2017
    Læringscentret.

Jens Jakob Jacobsen den 04-05-2017
    Nye bøger maj 2017
    Læringscentret.

Susse Søndergaard den 05-07-2016
    NYHED - Meebook
  • Pædagogisk LæringsCenter Halgård
    • Gyldendal online
      Clio Online I Bibelen står der, at Jesus både døde og opstod i påsken. Historien slutter dog ikke der. Arbejd med Kristi himmelfart her Nyhedsbrevet
    • Gyldendal nyt
      Har du valgt materialer til det nye skoleår? Vi har samlet et udvalg af vores undervisningsmaterialer til dansk i indskolingen herunder. Har du brug for rådgivning, inden du træffer dit endelige valg, er du meget velkommen til at kontakte os.
    • Alinea engelsk
        CampEngelsk er et såkaldt adaptivt læremiddel, der tilpasser opgaverne til elevens individuelle niveau. Den adaptive motor i CampEngelsk analyserer konstant elevens svar og giver præcis de opgaver, han er klar til – og på den måde, som han lærer...