Invitation i skoletasken

Torsdag eller fredag har alle elever en invitation med hjem i skoletasken.

Nyhed billede
Halgård Skole inviterer til indvielse af Halgård Hallen og skolefest torsdag d. 5. februar. Læs venligst mere i invitationen.
Bemærk venligst at denne aften er forbeholdt elever fra Halgård Skole og forældre; ikke mindre eller større søskende som pt ikke går på Halgård.
    Boris Loftager den 22-01-2015
    Kære forældre på Halgård Skole
    Torsdag d. 5. februar har vi som bekendt indvielse af vores nye hal og skolefest på Halgård Skole.
    I den forbindelse har vi en del udgifter, bl.a. til musik og en lille overraskelse, og derfor ønsker vi jeres hjælp til at få nogle kroner i kassen. Der vil blive solgt kaffe og kage i A-huset i løbet af aftenen, og såfremt I vil sponsorere en skærekage, muffins el. lignende til Halgård vil vi være taknemmelige.
    Såfremt I har overskud og tid til dette, så send venligst en besked til sekretær Susse Søndergård på Intra senest fredag d. 30. januar.
    Kagen bedes afleveret i A-huset torsdag d. 5. februar kl. 16.40-17.00.
    Vi glæder os til festen.

Boris Loftager, Skoleleder

Jens Jakob Jacobsen den 17-01-2015
    Nye bøger januar 2015
    - Læringscentret.

Anja Glistrup Lund den 16-01-2015

Så er det tid til at få tjekket børnene for lus igen.

Rigtig god wekeend

Anja
    Anja Glistrup Lund den 16-01-2015
    Aktivitetsplanen for SFH 2 i ugerne 3-5.

God weekendsmiley

Anja Glistrup Lund den 05-01-2015
    Aktivitetsplan for SFH 1 - uge 2-6 2015
  • Nyheder fra Folkeskolen.dk
    • Skole og Forældre: Skolereformen er underfinansieret
      Kommunerne underfinansierer folkeskolen. Det slår igennem på dårlig eller manglende implementering af folkeskolereformen og fører nu til, at flere forældre end før er utilfredse med reformen. Sådan lyder konklusionen i et notat fra Skole og Forældre.