• Halgård Skole

- Trivsel, læring og fællesskab

Fagdag på Halgård Skole

Fordybelse - fordybelse - fordybelse ......et kendetegn for fagdagen den 8. september

Billederne er fra 4. klassernes besøg på Skovlund, hvor frivillige fra Naturfredningsforeningen unde Billederne er fra 4. klassernes besøg på Skovlund, hvor frivillige fra Naturfredningsforeningen unde
Torsdag var fagdag på Halgård på Halgård Skole. Alle fordybede sig på forskellige områder: idrætsaktiviteter, produktion af engelsk film, entreprenørskab, planeter og rummet, Naturtjek App i skoven, besøg omrking asylcenter.......og meget mere. Skolen summede af aktivitet og fordybelse.

Se billeder fra entreprenørskab på vores Facebook-side via linket herunder.
  • Nyheder fra Folkeskolen.dk
    • Nyt projekt skal få eleverne ud i naturen
      NaturligVis er et nyt projekt fra Danmarks Jægerforbund og Danmarks Sportsfiskerforbund, som skal trække naturen ind i klasseværelset og omvendt. Filosofien er, at hvis de fremtidige generationer skal passe på naturen, så skal de lære den at kende....